• Saljoet 3 3824 MD Amersfoort
  • 033-7410060
  • info@nexxtlighting.com

19-02-2021

Robert Koelewijn

Even voorstellen: Onze vaste fotograaf Robert Koelewijn

“Mijn naam is Robert Koelewijn. Ik ben als fotograaf werkzaam vanuit Nijkerk. Sinds enkele jaren kom ik voor Nexxt! Lighting op de mooiste plekken om hun unieke en bijzondere lichtplannen vast te leggen. Deze sfeer leg ik graag vast in hoogwaardige beelden.

Uiteraard werk ik naast Nexxt! Lighting voor tal van andere opdrachtgevers, waarvoor ik al ruim 20 jaar reis door binnen- en buitenland. Ik focus mij op architectuurfotografie en het interieur en exterieur van mooie objecten. Graag fotografeer ik voor trotse pandbezitters, bouwbedrijven, architecten, makelaars, hoveniers en interieurontwerpers. Ik ben altijd op zoek naar de mooiste verhoudingen, perspectieven en composities.

Als fotograaf denk ik graag mee over de manier waarop mijn beelden toegepast kunnen worden in alle bedrijfsuitingen van mijn opdrachtgevers en ben altijd op zoek naar efficiënte samenwerkingen tussen verschillende partijen.

Veel van de beelden die in de nieuwe catalogus van Nexxt! Lighting voorbij komen, zijn door mijn camera vastgelegd. En dat doe ik ook graag van uw projecten. Ik kom graag met u in contact.”

There is a way to the making of all beautiful things

Let’s make something beautiful

Een droomproject voor ogen? Nexxt! Lighting maakt uw dromen waar! Met een lichtplan op maat en een eindeloos assortiment aan designverlichting is uw droomproject verzekerd van een strak eindresultaat.

Contact ons
Nexxt! Lighting

Onze partners in elk lichtplan...

 
  • Saljoet 3 3824 MD Amersfoort
  • 033-7410060
  • info@nexxtlighting.com

© Copyright Nexxt! Lighting 2023

Webdesign door TODD Reclamestal