Domotica

Slimme verlichting in uw woning

 • Saljoet 3 3824 MD Amersfoort
 • 033-7410060
 • info@nexxtlighting.com

Automatisering met een Domotica systeem

Bent u op zoek naar comfort en bedieningsgemak? Dan bent u bij Nexxt! Lighting aan het juiste adres. Met een centraal en overzichtelijk systeem heeft u controle over de verlichting, het klimaatbeheer, de intercom en de media van uw volledige woning…

Met automatisch geregelde verlichting vergroot u het woongemak en creëert u eenvoudig sfeer. Als het buiten schemerig begint te worden gaat de verlichting vanzelf aan en zodra u naar bed gaat, schakelt u het via één druk op de knop gemakkelijk weer uit. En het badkamerlicht dat nog wel eens aan blijft staan… Ook deze gaat automatisch uit wanneer u de ruimte verlaat.

Per ruimte kunt u bepalen wat voor verlichting u gebruikt. Gaat u voor een werk- / leessfeer of een romantische sfeer? Met een Domotica systeem stelt u dit gemakkelijk in.

Verlaat u de woning? Ons Domotica systeem schakelt automatisch alle verlichting uit en stelt de verwarming in op nachtstand. Dit bespaart op jaarbasis veel energiekosten!

Wilt u uw woongemak vergroten? Neem contact op met één van onze Domotica specialisten en laat u adviseren! Met onze ervaring en kijk op verlichting bieden we advies op maat. Elke ruimte is tenslotte anders en elke woning heeft zijn unieke lichtplan.

domotica slimme verlichting

Domotica specialisten

Dankzij onze jarenlange ervaring in het ontwerpen van lichtplannen bieden wij een passend advies op maat. Vakkennis, kwaliteit en snelheid zijn drie begrippen die kenmerkend zijn voor Nexxt! Lighting.

Waarom Domotica?

Gaat u voor een optimaal woongemak? Domotica ontzorgt! Stelt u zich voor, het is een koude winterdag en u komt thuis van een lange werkdag. Dan wilt u toch ook dat het thuis gelijk warm is. Het Domotica systeem zorgt ervoor dat uw huis lekker is opgewarmd en de sfeerverlichting brandt bij binnenkomst. Doordat alles in te stellen is weet het systeem precies wanneer hij wat moet doen. Het enige wat u nog moet doen is relaxen en genieten van de mooie verlichting.

De pluspunten voor u op een rij:

 • Regel alles vanaf uw smart devices en bedieningspaneel
 • Met één druk op de knop gaat alle verlichting uit
 • Het werkt direct energiebesparend
 • Verlichting schakelt automatisch aan en uit
 • U creëert gemakkelijk de juiste sfeer in elke ruimte

Regel alles vanaf jouw smartphone of tablet.

Domotica installatie nodig?

Contact ons

Hoe werkt Domotica?

Een Domotica systeem werkt met sensoren, actuatoren en een controller. Als je hebt ingesteld dat de verlichting een half uur voordat je thuiskomt inschakelt, geeft deze een signaal door naar een controller en wordt dit doorgezet naar de actuator.

 

Dit geldt tevens voor de verwarming. Doordat er een signaal wordt afgegeven slaat deze automatisch aan. Alles is in te stellen vanaf je eigen smart devices en bedieningspaneel.

Lithoss Schakelmateriaal

lithoss schakelaar lithoss schakelaar lithoss schakelaar

Het Belgische bedrijf Lithoss ontwikkelt en produceert unieke design lichtschakelaars en aanverwante producten. Zij werken met massieve edele materialen. Via manuele etstechnieken, schuren en polijsten worden levendige texturen gecreëerd die spelen met het licht en zorgen voor rijke subtiele accenten in ieder interieur.

De onbeperkte mogelijkheden op het vlak van functionaliteit, afwerking, in- of opbouw, combinatie- mogelijkheden en personalisatie maakt Lithoss uniek. Daarnaast biedt Lithoss een brede waaier aan toepassingsmogelijkheden. Schakelaars, stopcontacten, USB-laders, sensoren en thermostaten kunnen worden gekoppeld aan de meest geavanceerde Domotica systemen.

Innovatieve lichtconcepten met domotica-integratie

Nexxt! Lighting staat bekend om zijn toonaangevende designs en trendy lichtconcepten. Dit ziet u terug in de lichtplannen die we maken en de verlichting die we daar bij adviseren. Om het woongemak naar een nog hoger niveau te tillen, bieden wij Domotica systemen aan. Vanaf uw smart devices en bedieningspaneel bedient u de complete verlichting in uw woning.

Gemakkelijk en snel controle over uw woning

U bestuurt het Domotica systeem vanaf een smart device of bedieningspaneel. Wij monteren het bedieningspaneel bij u thuis en stellen deze naar wens voor u in. Dit kunt u zelf op ieder moment aanpassen. In de zomer wilt u bijvoorbeeld dat de verlichting pas later op de avond in activatiemodus overgaat. Dit geldt niet voor de wintermaanden, dan wilt u bij aankomst al van een sfeervol verlicht huis kunnen genieten.

Professioneel Domotica advies

Uw wooncomfort vergroten? Neem contact op met één van onze specialisten!

Neem contact met ons op:

Contact

Professioneel lichtadvies of lichtplan nodig?

De lichtontwerpers van Nexxt! Lighting helpen u bij het realiseren van uw droomproject. We houden rekening met uw wensen en vertalen uw stijl naar een op maat gesneden lichtconcept. Wij ontzorgen en realiseren een strak resultaat!

Wooncomfort begint bij Nexxt! Lighting.

Lees meer

Onze laatste projecten

There is a way to the making of all beautiful things

Let’s make something beautiful

Een droomproject voor ogen? Nexxt! Lighting maakt uw dromen waar! Met een lichtplan op maat en een eindeloos assortiment aan designverlichting is uw droomproject verzekerd van een strak eindresultaat.

Contact ons
Nexxt! Lighting

Onze partners in elk lichtplan...

 
 • Saljoet 3 3824 MD Amersfoort
 • 033-7410060
 • info@nexxtlighting.com

© Copyright Nexxt! Lighting 2023

Webdesign door TODD Reclamestal